Bli medlem

Det går att förändra världen om man vill. Fast knappast ensam. Ska det bli ordentligt gjort måste vi göra det tillsammans. Vänsterpartiet behöver fler medlemmar, klicka på länken nedan så skickar vi så snart som möjligt mer information och ett inbetalningskort.

Som medlem i Vänsterpartiet får du:
– Tillsammans med tusentals andra vara med och arbeta för solidaritet och rättvisa
– Möjlighet att direkt påverka Vänsterpartiets politik
– Inbjudningar till kurser, seminariet och studiecirklar
– Magasinet RÖTT 4 gånger per år

Den ordinarie medlemsavgiften är 300 kr per år, med möjlighet för avgiftsreducering ifall du har mycket låg inkomst men första året som medlem i Vänsterpartiet betalar du endast 100 kr.

 

bli_medlem4

 

Ung Vänster

Ung Vänster är Vänsterpartiets ungdomsförbund. Vi är ett socialistiskt och feministiskt förbund som består av ungdomar som vill kämpa för ett bättre liv, för rättvisa och solidaritet. Ung Vänster behöver bli fler och starkare och därför vill vi ha fler medlemmar. Men att bli medlem i Ung Vänster kan också betyda mycket för den som går med. Det är något speciellt att tillsammans med andra kämpa för det man tror på, att diskutera frågor man är intresserad av med likasinnade, att utveckla sig själv och att bli en av dem som gör skillnad.

NY MEDLEM?
Om du aldrig varit medlem tidigare bjuder vi på din medlemsavgift under första året. Då fyller du bara i formuläret som du hittar HÄR.