På Väsbyvänsterns årsmöte 21 januari är det återigen dags för medlemmarna att välja ordförande, styrelseledamöter och revisorer, inför för det nya verksamhetsåret. Valberedningen behöver nu medlemmarnas hjälp att hitta kandidater till dessa uppdrag.

Varje nominering behövs! Nomineringarna ger valberedningen möjlighet att lägga fram ett riktigt bra förslag som har stöd hos medlemmarna.

Vill du nominera en kamrat, eller är du själv intresserad av något av uppdragen? Skicka din nominering till valberedningen via e-post till Magnus Krantz på magnusmk.88@gmail.com, senast den 15 januari. 

Det går bra att nominera sig själv eller andra fram till årsmötet men nomineringar inskickade efter 15 januari bereds inte av valberedningen.

2017 drar arbetet inför valet 2018 igång på allvar och den nya styrelse som väljs på årsmötet kommer få en gedigen utbildning i styrelsearbete under våren anordnad av partiet centralt. Så känner du att du vill vara med i valarbetet från start eller att du vill få mer kunskap om styrelsearbete och en styrelses roll så skall du inte tveka att nominera dig.