IMG_0242

På lördag 23 januari klockan 11.00 – 12.30 kommer VäsbyVänstern finnas i Väsby centrum. Kom förbi och låt oss få höra vad du tycker är viktigt!

Vi kommer främst att prata om rätten till asyl och en välfärd att lita på. För Vänsterpartiet är det självklart att både värna rätten till asyl och ha en välfärd att lita på. Sverige behöver investera i alla människor som bor här, både nya och gamla svenskar. Vi vill se lönsamma investeringar och en ordentlig utbyggnad av välfärden. Vad tycker du?

Vi kommer även ha med oss information om Vänsterpartiets hållning till de nedskärningar i busstrafiken som de borgerliga landstingspolitikerna har gjort. Självklart skall Väsby (och alla andra kommuner) ha en busstrafik som underlättar människors vardag och som gör det lätt att göra ett klimatsmart val.

Under lördagen kommer det vara möjligt att skriva under den namninsamling mot nedskärningarna i busstrafiken i Väsby som majoritetspolitikerna här i kommunen har startat. Du kan även skriva under här: http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=10544

Sprid gärna länken till namninsamlingen till alla du känner. Tillsammans gör vi skillnad!

Vi ses i centrum på lördag!