Den 12 april är det dags för medlemsmöte. Vi träffas i ABFs lokaler på Optimusvägen 12 klockan 18.30 – 20.30.

På det här medlemsmötet kommer vi tillsammans planera för en riktigt bra valrörelse. Kom och berätta på vilket sätt du vill medverka i valrörelsen. Alla insatser kommer vara viktiga!

Under kvällen berättar föreningens valledning om hur planeringen ser ut hittills och vad som är på gång. Det kommer även finnas mycket tid för alla att vara med och forma aktiviteter och olika arrangemang. Fundera på vad du tycker skulle vara roligt om vi arrangerade inför eller under valrörelsen.

Det kommer också bli information om den lokala valskola som planeras att hållas under våren och som en höstupptakt. Valskolan kommer vara till hjälp för alla medlemmar som vill vara aktiva i valrörelsen. Där kommer vi bland annat förbereda oss inför valrörelsen genom att prata om Vänsterpartiets valstrategier och om våra lokala valfrågor. Vi kommer gå igenom vilka frågor Vänsterpartiet och övriga partier i majoritet drivit under mandatperioden och jämföra det med de vallöften vi hade 2014. Samt prata om målgrupper och öva oss på att argumentera.

Kom på medlemsmöte och hjälp till att ge valrörelsen en riktigt bra start! Tillsammans skapar vi förändring!

Dagordning för mötet

Hör av dig om du vill ha sällskap till och från mötet eller om du behöver barnpassning.