Ordförande har ordet.

Hej partikamrat! Flera lokaler på Dragonvägen har den senaste tiden varit utsatta för vandalisering genom stenkastning och krossade glasrutor. I veckan drabbades även vår partilokal. Glasrutorna har utsatts för stenkastning tre gånger inom loppet av fem dagar. Rutorna är nu lagade provisoriskt men nya glasrutor kommer att komma upp inom ett par veckor. Jag vill rikta ett stort tack till den städpatrull som tagit hand om allt glas i lokalen.

Det har länge varit oroligt i både centrum och på Dragonvägen och både kommun och polis jobbar hårt för att hitta lösningar på problemen och för att hitta åtgärder som kan stärka tryggheten i området. I artikeln ”Jag är inte arg på dig” som du kan läsa här reflekterar jag över det som har hänt.

Vi har en ny hemsida som jag hoppas att du vill besöka och vara med och dela och gilla det vi lägger upp. Mer om hemsidan kan du läsa i nyhetsbrevet. Om du inte har svarat på vår medlemsenkät ännu så hoppas jag att du vill ta 10 minuter av din tid till att göra det.

Dina åsikter är viktiga för oss. Enkäten hittar du längre ned i nyhetsbrevet och den kommer att ligga uppe till den 19 november.

Jag ser fram emot din medverkan. Missa heller inte att nominera ersättare till utbildningsnämnden. Information från
valberedningen hittar du lägre ned i detta brev.

Med vänlig hälsning, Kamal Schtaie, ordförande Vänsterpartiet Upplands Väsby

Läs nyhetsbrevet i sin helhet i länken nedan:

[wpdm_package id=’11639′]