Den 27 augusti är det dags för debatt, samtal och fördjupning om vänsterpolitik i allmänhet och de regionala utmaningarna i Stockholms län i synnerhet.

Vänsterpartiet Storstockholm arrangerar i samarbete med ABF Stockholm en dag för medlemmar, företrädare och sympatisörer för att mötas, diskutera och utvecklas tillsammans.

Missa inte när Väsbys kommunalråd Anders Rosén (V) tillsammans med kommunalråd från andra kommuner i Storstockholm berättar om sina erfarenheter av majoritetssamarbete:

”11.30-12.15 Sandler-salen

När vänstern styr: presentation från fyra kommuner

I Botkyrka, Upplands Väsby, Södertälje och Stockholm är Vänsterpartiet med och styr kommunen. Detta tvådelade seminarium inleds med en kort presentation från varje kommun som presenterar sitt arbete i majoritet så här halvägs in i mandatperioden. I del två deltar alla i ett samtal om sina erfarenheter av majoritetssamarbete.

Deltagare: Clara Lindblom, personal- och äldreborgarråd Stockholm (V), Anders Rosén, kommunalråd Upplands Väsby (V), Staffan Norberg, kommunalråd Södertälje (V) och Mats Einarsson, kommunalråd Botkyrka (V). ”

Hela programmet för RÖD DAG hittar du här.

➢ 27 augusti
➢ 09.30-16.00
➢ ABF-huset, Sveavägen 41
➢ Gratis
➢ Barnpassning finns hela dagen