VäsbyVänstern välkomnar vår nya politiska sekreterare Evelina Carlson som tillträder sin tjänst från årsskiftet. Evelina kommer att hjälpa oss med bl.a. att stötta våra förtroendevalda i deras dagliga arbete, sköta vår kommunikation och vara spindeln i nätet.

  • Berätta kort om vem du är!

Jag är en kreativ och nyfiken själ med ett stort engagemang, som brinner för jämställdhet och drivs av viljan att påverka, göra skillnad och skapa förändring. Vidare hyser jag stor kärlek för konst i alla dess former, där det skrivna ordet ligger mig allra varmast om hjärtat.

  • Hur känns det att börja som politisk sekreterare hos oss?

Oerhört roligt och spännande! Jag känner mig både tacksam för möjligheten och hedrad av förtroendet. Med ett hjärta som klappar lite extra för kommunikation, samhällsfrågor och politik är det lite av en dröm att få jobba med något som kombinerar dessa men inte utesluter varandra. Sedan är det förstås en ynnest att få jobba med något jag älskar och kunna livnära mig på det.

  • Vad ser du fram emot mest just nu?

Just nu är jag mest pepp på att få sätta igång! Jag gläder mig massor och ser verkligen fram emot att få forma och växa i min roll, stötta upp och bidra med det jag kan samtidigt som jag lär mig något nytt varje dag.