Glad Första maj, kamrater! I år firar vi arbetarrörelsens dag med en rad spännande aktiviteter och vi vill att just du är med! Ta tillfälligheten att starta dagen med oss och känn gemenskapen som gör vår rörelse stark.

Program för dagen:

  • Kl. 9:30: Frukost med VäsbyVänstern – Starta dagen med oss på ABF, där vi laddar upp med energi och samhörighet. Ta med dig ett öppet sinne och ett hungrigt hjärta!
  • Kl. 11:30: Gemensam avfärd från Väsby pendelstation – Vi rör oss tillsammans mot Medborgarplatsen, där vårt officiella program tar sin början.
  • Kl. 12:00: Programstart på Medborgarplatsen
  • Kl. 13:00: Avfärd mot Kungsträdgården
  • Kl. 15:00: Höjdpunkten på Kungsträdgården med Ilyas Hassan på scen – Missa inte denna dynamiska föreställning som garanterat väcker tankar och känslor.

För er som känner för en mer hands-on förberedelse, kom ihåg vår plakatverkstad den 21 april på Kafé Marx. Det är ett perfekt tillfälle att uttrycka din kreativitet och förbereda dina budskap för dagen.

Oavsett om du väljer att starta dagen med oss vid frukosten, hänga på under tågresan, eller möta upp direkt vid något av programstegen, finns det något för alla att uppleva. Årets paroll är ”Ta tillbaka kontrollen” – och tillsammans gör vi just det.

Vi ser fram emot att dela denna speciella dag med dig, fylld av solidaritet, kampanda och samhörighet. Det spelar ingen roll om du stannar för en stund eller hänger med hela dagen – varje ögonblick vi delar stärker vår gemensamma röst.

Kom och fira Första maj med oss – för gemenskap, för rättvisa, för framtiden!