Det gläder mig att bjuda in dig till ett särskilt medlemsmöte den 18:e april kl. 19.00 i Messingen i Upplands Väsby. Vi kommer att välkomna en mycket speciell gäst, Ida Gabrielsson. Ida har varit vice ordförande för Vänsterpartiet sedan 2020, ekonomisk-politisk talesperson sedan 2023 och är känd för sitt engagemang och sin kunskap inom ekonomisk politik.

Tema för kvällen:

I ljuset av regeringens budgetförslag, som släpps dagarna innan vårt möte, kommer Ida att ge oss en exklusiv genomgång av Vänsterpartiets ekonomiska politik och hur den står i kontrast till de förväntade riktningarna i regeringens budget. Detta är ett unikt tillfälle att:

  • Förstå Vänsterpartiets vision: Få insikter i hur vår politik skiljer sig från regeringens förslag och vilka effekter detta kan ha på samhället och individens ekonomi.
  • Diskutera och påverka: Efter Idas presentation öppnar vi upp för diskussion. Detta är din chans att ställa frågor och uttrycka dina tankar om vår framtida ekonomiska riktning

Varför ska du komma till detta medlemsmöte?

  • Förstå: Få en klarare bild av hur ekonomisk politik berör just din vardag och din plånbok.
  • Påverka: Ta chansen att dela dina tankar och idéer med Ida och andra medlemmar.
  • Nätverka: Möt andra medlemmar och vår nya styrelse, bygg relationer och dela erfarenheter.
  • Fatta beslut: Vi kommer att fatta ett beslut om vår kandidat som nämndeman till förvaltningsrätten. Detta är en betydelsefull del av vårt möte och din röst är viktig.

Bli en del av samtalet och hjälp oss forma framtiden. Din närvaro berikar vår diskussion och stärker vår gemensamma strävan efter förändring.
Jag ser verkligen fram emot att träffa dig för en kväll av inspiration och gemenskap!

Med vänliga hälsningar,
Kamal Schtaie, ordförande för VäsbyVänstern