Säg Hej till Martin!

Vi i VäsbyVänstern är glada och stolta över att välkomna Martin, vår nya politiska sekreterare, till vårt team. Med en intressant bakgrund, starka värderingar och en passion för politik, är Martin redo att bidra till vår förening och samhället.

Från Köket till Politiken: En Resa av Engagemang

Martin började sin karriär som kock, en erfarenhet som gav honom en unik inblick i det dagliga arbetet och människors liv. Efter att ha blivit förälder, omvärderade Martin sin karriärväg och utbildade sig till kommunikatör. Hans politiska resa tog fart på partikansliet, där han var med om att driva viktiga frågor som stoppande av marknadshyrorna och förbättrade pensioner.

Inspirationen från Föräldrarna och Världshändelser

Martin har politiken i sitt DNA, med föräldrar som var engagerade mot rasism och för Palestina. Den politiska vändpunkten kom 2014, i samband med kriget i Syrien och den efterföljande flyktingvågen, vilket fördjupade Martins engagemang i samhällsfrågor.

En Roll av Stöd och Utveckling

I sin nya roll som politisk sekreterare ser Martin fram emot att stödja partiföreningen och bidra till att smidigare processer och starkare resultat. Med fokus på att stärka välfärden och växa i nästa val, är Martin en viktig del i Väsbyvänsterns framtida framgång.

Personliga Värderingar och Arebetsstil

Jämlikhet och människovärde är de drivkrafter som leder Martin i hans arbete. Han betonar vikten av metodik, samtal och samarbete, snarare än att enbart förlita sig på inspiration.

Beundran för Historiska Figurer

Martin finner inspiration i historiska politiska figurer som Olof Palme, för hans visioner och internationella solidaritet, och Abdullah Öcalan, för hans envishet och visioner.

Fritid och Familj

När han inte arbetar, spenderar Martin mycket tid med sin familj, läser, skriver och tar hand om sin kolonilott. Han är också en fan av författare som Per Gunnar Evander och Kerstin Ekman, samt uppskattar god film.

Framtidsvisioner och Råd

Martins långsiktiga mål inom politiken inkluderar att öka sammanhållningen, det gemensamma ägandet och solidariteten. Hans vision för Väsbyvänstern är att locka fler aktiva medlemmar och att skapa en stark framåtrörelse. Martin uppmanar alla våra medlemmar att delta aktivt i våra möten för att bidra till vårt gemensamma arbete.

Martin ser fram emot att arbeta för VäsbyVänstern och uppmanar alla att inte tveka att kontakta honom på martin.thastrom@upplandsvasby.se eller ringa 072 155 76 87 om ni behöver hjälp eller stöd i något.

Välkommen till teamet, Martin! Din erfarenhet, dina värderingar och din energi är en värdefull tillgång för oss alla. Låt oss tillsammans arbeta mot en ljusare och mer jämlik framtid!