Vänsterpartiet i Upplands Väsby söker en politisk sekreterare för den nya mandatperioden. Vi arbetar nu som en del av den politiska majoriteten i kommunen i samarbete med S och MP och Väsbys Bästa där vänsterpartiet har 4 mandat i kommunfullmäktige.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att

– Ge administrativt stöd till Vänsterpartiets ledamöter i styrelsen och nämnder.

– Ta fram faktamaterial och göra vissa utredande uppgifter med hjälp av kommunens tjänstemän.

– Kommunicera Vänsterpartiets kommunalpolitiska agerande till press, vår hemsida och på sociala medier.

– Vara spindeln i nätet i kontakterna med medlemmar och allmänhet till våra politiska förtroendevalda.

– Utföra vissa administrativa arbetsuppgifter för vår partiförening.

– Planera och administrera möten.

 

Kvalifikationskrav

Du ska ha administrativ vana och kunskaper om Vänsterpartiets politik och organisation. Du ska vara en god kommunikatör, såväl i sociala kontakter och nätverksbygge som i olika medier. Du bör ha god stilistisk förmåga för att formulera skriftliga beslutsunderlag, referat, utredningar etc. Erfarenhet av arbete inom en kommunal organisation är meriterande, men inget krav.
Tjänsten är heltid. Möten och annat arbetet på kvällstid förekommer. Arbetstiden anpassas till den politiska rytmen i kommunen, vilket innebär att det under vissa perioder är mer än 40 timmar arbetsvecka, under andra mindre.
Upplands Väsby kommun är din formella arbetsgivare. Vänsterpartiets styrelse och kommunala gruppen i Upplands Väsby genom ordföranden, är din arbetsledare. Tjänsten är en tidsbegränsad politisk tjänst på 4 år. Du har rätt till tjänstledighet från ditt ordinarie arbete. Tillträde 1 januari 2015.
För mer information

Anders Rosén, gruppledare 070 – 485 70 52

Kamal Schtaie, partiföreningens ordförande 070 – 205 47 64
Ansökan sker skriftlig till info@vasbyvanstern.se genom att skicka CV och personligt brev. Vi vill ha din ansökan senast 17 november.